Translate

torsdag 6. januar 2022

 Året 2022 er i gang. Hva vil det bringe? I fjor trodde vi at pandemien skulle ta slutt, men den gang nei. Det fortsatte. og i år er det like ille som i fjor. Men det er vel lysning i sikte? Bare folk er tålmodige. De som sliter  økonomisk er det værst for. Og de som har en usikker jobb situasjon. Det er ille. 

Vi som drar på årene har jo en del erfaring fra historien. Og historien har en tendens til å gjenta seg. Hvordan kan man lære av historien? 

Mennesker liker kanskje å ha makt. Men det er forskjell. Hvorfor er det forskjell på mennesker når det gjelder makt? Er noen mer maktsyke enn andre? Ja, det er det ingen tvil om. Se på verdenshistorien. Hvilke mennesker har det best? Jeg tror de som ser det positive rundt seg og som har et menneskesyn som bunner i at alle skal egentlig ha det godt. De er mest tilfreds.

Pandemien gir seg ikke, men er på hell. Den må vel gå mot slutten. Men hvorfor er det så mye opptøyer rundt om i verden på grunn av vaksine? Kan ikke folk se rundt seg å se at den virker? Nei, de som ikke vil la seg vaksinere ser ikke det. Er ikke det egoistisk?

3 kommentarer:

  1. Nå kommer jeg ikke inn på min egen blogg.

    SvarSlett
  2. I can't access the blog odds blog. I see it but can't type.

    SvarSlett

Bare seriøse og konstruktive kommentarer